skip to Main Content

Maak direct een afspraak voor een oogmeting, optometrisch onderzoek of contactlenscontrole.

Afspraak maken

Gratis oogmeting
t.w.v. €30,-

1 oktober tot 30 november

Tijdens de Oogmeetweken kun je bij Hemmer Optiek & Optometrie terecht voor een gratis oogmeting ter waarde van €30,-

Maak nu een afspraak

Tijdens de oogmeetweken hebben wij de hele collectie van PRODESIGN in huis

 

Authentieke brillen voor alle generaties. Hoogwaardig, divers en stijlvol. Deze collectie wordt met passie in Denemarken gemaakt. Bezoek onze winkel voor de uitgebreide PRODESIGN collectie.

Koopt u twee complete brillen dan krijgt u het vierde glas van ons cadeau. Uiteraard zijn alle vier de glazen van dezelfde kwaliteit. Dat bent u immers van ons gewend!

Bij aanschaf van een complete bril uit onze gehele collectie ontvangt u een gratis bier-/ wijnpakket van onze nieuwe buren Proeflokaal Zwarte Parochie & Slijterij het Promillage.

Waarom een afspraak bij Hemmer Optiek & Optometrie?

 

Onze medewerkers zijn zeer nauwkeurig en ervaren. Voor een oogmeting wordt altijd 30 minuten de tijd genomen. Voor een optometrisch onderzoek plannen we meer tijd.

Met een optometrisch onderzoek kunnen wij “pluis of niet-pluis” vaststellen. Dat wil zeggen bij “niet-pluis” zullen wij uw huisarts middels rapportage adviseren over de conditie van uw ogen en uw huisarts kan u dan doorverwijzen naar een oogarts. Maar meestal is een doorverwijzing niet nodig en kunnen onze optometristen u geruststellen. Hiermee spaart u uw eigen risico van uw zorgverzekering uit. Bovendien heeft Hemmer Optometrie geen lange wachttijden.

Maak een afspraak 0546-454749. Wilt u gratis bij ons parkeren? Geef dit dan door bij het maken van uw afspraak.

Tijdens de Oogmeetweken kun je bij Hemmer Optiek & Optometrie terecht voor een gratis oogmeting ter waarde van €30,-

Maak nu een afspraak