skip to Main Content

Multifocale glazen

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld. De prijs bepaald echter niet alleen de kwaliteit van het zien, maar ook het draagcomfort en de duurzaamheid. Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie, zodat u weloverwogen kunt beslissen. En we laten u in onze winkel zien hoe brillenglazen van elkaar verschillen. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Vanaf ongeveer het veertigste levensjaar kunt u gaan merken dat het lezen steeds minder makkelijk gaat. Letters worden onscherp, vooral wanneer de verlichting minder goed is. Om te kunnen lezen gaat u de tekst steeds verder weg houden. Dit fenomeen wordt presbyopie genoemd.

Een enkelvoudig brillenglas is dan niet meer voldoende. U kunt dan overstappen op multifocale glazen die geschikt zijn voor alle afstanden. Scherp zicht voor veraf, lezen maar ook iedere tussenafstand. De verschillende sterktes lopen in elkaar over zodat u geen hinderlijke overgangen ervaart.

Bij standaard of budget multifocale glazen kunt u nog enkele nadelen ondervinden. Bijvoorbeeld vertekening aan de zijkant van de glazen of een schommeleffect.

Hemmer Optiek & Optometrie kan u verschillende soorten multifocale brillenglazen leveren. Er zijn 5 verschillende series. Van budget- tot op maat gemaakte gepersonaliseerde multifocale glazen. Deze glazen worden exclusief ontworpen om alle oogbewegingen die uw ogen moeten maken haarscherp op uw netvlies te krijgen. Op ieder moment, waar u zich ook bevind. Samen met u brengen wij uw kijkwensen in kaart met behulp van speciale apparatuur en software. De gegevens van de oogmeting, het door u uitgezochte montuur, uw ervaringen met eerdere brillenglazen en uw huidige levensstijl wegen allemaal mee om tot een uniek multifocaal glas te komen.

Het gebruik van het VisuReal centreersysteem stelt ons in staat de glazen met de hoogste meetprecisie in uw montuur te monteren en is dan ook doorslaggevend voor het uiteindelijke kijkcomfort.

Wat u ook doet, u hebt altijd natuurlijk en stabiel zicht, zonder belemmeringen, op de momenten die er voor u toe doen. Bijzonder is ook het gemak en de snelheid waarmee u went aan uw nieuwe bril.

Voor informatie en het meten van uw ogen kunt u een afspraak maken bij de opticien/optometrist van Hemmer Optiek & Optometrie. Telefoonnummer: 0546-454749.

Met het oog
op uw ogen.

Het beste
voor uw ogen.