skip to Main Content

Kinderbrillen

Soms merkt u dat uw kind minder goed ziet. Maar het gezichtsvermogen van een kind kan ook veranderen zonder dat u het merkt. Daarom is het verstandig om de ogen van uw kind regelmatig te laten onderzoeken.

Bij ons kunnen kinderen van alle leeftijden worden onderzocht/gemeten door onze optometrist en/of orthoptist. Als uit het onderzoek blijkt dat een correctie nodig is krijgt u een briladvies op maat. Wij hebben een uitgebreide kindercollectie in kleine en grotere maten, verschillende kleuren en in verschillende materialen.

Om de bril prettig te kunnen dragen is het van belang dat de bril goed wordt afgesteld. Hier besteden we veel aandacht aan. Wanneer nodig kunnen we krultips of doorlopende neuspads plaatsen.

Ook kunt u bij ons terecht voor sportbrillen en duikbrillen op sterkte. Uw kind wil natuurlijk tijdens het sporten ook alles goed kunnen zien.

Mocht uw kind liever geen bril dragen, dan kan natuurlijk ook voor contactlenzen gekozen worden. Wanneer uw kind gemotiveerd is en hygiënisch te werk gaat is de kinderleeftijd geen probleem.

Met het oog
op uw ogen.

Het beste
voor uw ogen.

Ray-Ban – Logo – Hemmer Optiek & Optometrie
Lillebi – Logo – Hemmer Optiek & Optometrie
New York Yankees – Logo – Hemmer Optiek & Optometrie
Star Wars – Logo – Hemmer Optiek & Optometrie
Vulkani – Logo – Hemmer Optiek & Optometrie