skip to Main Content

Contactlenzen

De contactlensspecialisten van Hemmer Optiek & Optometrie zijn ervaren in het aanmeten van contactlenzen. Zij zijn tevens optometrist, dus alle oogzorg is bij hen in goede handen.

Hemmer Optiek & Optometrie heeft een lange en goede reputatie op het gebied van contactlenzen. Vanaf 1964 worden contactlenzen aangemeten en sindsdien is de kennis steeds meer uitgebreid en toegenomen.

Contactlenzen – Achtergrond – Hemmer Optiek & Optometrie

Uw contactlenzen worden altijd op maat aangemeten!
Hemmer Optiek & Optometrie biedt een breed assortiment contactlenzen. De laatste jaren is er steeds meer keuze in verschillende soorten lenzen. Er zijn vormstabiele (harde) lenzen en zachte lenzen en onder meer dag-, week-, maand-, halfjaarlenzen en nachtlenzen.

Of u nou lenzen wilt voor iedere dag of alleen voor tijdens het sporten, of u wilt overstappen van een bril naar contactlenzen, voor iedere wens is er een lens. Wat voor de ene persoon de perfecte lens is, is voor een ander wellicht niet geschikt.

Voordat onze contactlensspecialist samen met u bepaald welke lenzen het meest geschikt zijn, vindt er eerst een uitgebreid onderzoek plaats.

De contactlensspecialist onderzoekt uw ogen om te kijken welke lenzen het meest geschikt zijn. Hij bepaalt de sterkte van uw ogen en bekijkt uw oogleden, uw hoornvlies, uw traanvocht en de vorm van uw hoornvlies. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Haag Streit Spleetlamp en de Oculus Keratograaf. Deze gegevens worden digitaal verwerkt en gedeeld met het serviceteam van de lenzenleveranciers.

Door op deze manier te kijken naar de bouw van uw ogen weet de contactlensspecialist welke lenssoort het beste aansluit bij uw wensen en leefomstandigheden. Werk, sport en hobby spelen een rol maar ook allergieën of eventueel medicijngebruik.

Voor informatie en een contactlensaanpassing kunt u een afspraak maken met de contactlensspecialist/optometrist van Hemmer Optiek & Optometrie. Telefoonnummer: 0546-454749.

Met het oog
op uw ogen.

Maak direct een afspraak voor een oogmeting, optometrisch onderzoek of contactlenscontrole.

Afspraak maken

Het beste
voor uw ogen.