skip to Main Content

Zonneglazen

UV-stralen zijn schadelijk voor de mens. Ook voor uw ogen. Een goede zonnebril is daarom erg belangrijk! Er zijn verschillende soorten zonneglazen. Groene, grijze, bruine of spiegelende glazen. Met of zonder ontspiegeling of eventueel een polariserende coating.

Een mooie zonnebril met glazen op sterkte is er in veel varianten. Groot voordeel is dat u dan met een zonnebril op sterkte net zo goed ziet als met uw gewone bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd of juist in kleur verlopend zijn? een speciale coating? Of zoekt u polariserende- of trendy spiegelglazen? De keuze is groot en een zonnebril in uw eigen sterkte hoeft zeker niet duur te zijn.

Speciale ‘inside’ coating
Doordat we bij een zonnebril tegen de achterzijde van donkere glazen aankijken, kunnen er reflecties ontstaan die bij een bepaalde lichtinval uw eigen ogen zichtbaar kunnen maken. Bovendien kan licht via de achterzijde van de glazen in het oog reflecteren. Daarom is het erg nuttig om zonneglazen aan de achterzijde te ontspiegelen.

Polariserende glazen
Wilt u meer contrast en hinderlijke schitteringen tegengaan? Met polariserende glazen bieden wij de perfecte oplossing. Deze zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren, zonder vervelende schitteringen.

Met het oog
op uw ogen.

Het beste
voor uw ogen.