skip to Main Content

Enkelvoudige glazen

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld. De prijs bepaald echter niet alleen de kwaliteit van het zien, maar ook het draagcomfort en de duurzaamheid.

Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie, zodat u weloverwogen kunt beslissen. En we laten u in onze winkel zien hoe brillenglazen van elkaar verschillen. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Als kijken zonder extra inspanning steeds minder makkelijk wordt zijn uw ogen continue overbelast. Televisie kijken of een boek lezen wordt lastig.

Enkelvoudige glazen
Met enkelvoudige glazen kunt u op 1 afstand scherp zien. Met de veraf bril ziet u op afstand scherp, bijvoorbeeld met autorijden of televisie kijken. Met de leesbril ziet u dichtbij scherp. Deze bril wordt gebruikt voor lezen, handwerken of de kleine lettertjes.

Mensen die last hebben van vermoeide ogen of van schakelen in kijkafstand kunnen plezier hebben van adaptieve afstand glazen.

Voor informatie over enkelvoudige glazen en het meten van uw ogen kunt u een afspraak maken bij de opticien/optometrist van Hemmer Optiek & Optometrie. Telefoonnummer: 0546-454749.

Met het oog
op uw ogen.

Het beste
voor uw ogen.