skip to Main Content

Computer- en kantoorglazen

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld. De prijs bepaald echter niet alleen de kwaliteit van het zien, maar ook het draagcomfort en de duurzaamheid.

Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie, zodat u weloverwogen kunt beslissen. En we laten u in onze winkel zien hoe brillenglazen van elkaar verschillen. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Computer en kantoorglazen
Deze glazen zijn ontworpen voor indoor activiteiten. Denk hierbij aan kantoor-, computer- en leeswerk. Maar ook aan pianospelen en bridgen. Dit type glas garandeert een scherp beeld zonder vertekening en voorkomt vermoeidheid en irritatie van de ogen. Het glas houdt rekening met de werkhouding en de werkafstand.

Terwijl u met de computer werkt, maken uw ogen continue bewegingen tussen het beeldscherm, het toetsenbord, documenten en collega’s. Met de verkeerde brillenglazen kan kijken vermoeiend zijn omdat u onbewust een onnatuurlijke houding aanneemt om alles toch goed te kunnen zien. Dat kan lijden tot nekklachten en hoofdpijn.

Multifocale glazen zorgen voor een onderbroken zicht van dichtbij tot veraf, maar het zicht op middellange afstand (toetsenbord en beeldscherm) is relatief smal. Een leesbril is ook geen ideale oplossing, omdat deze alleen maar op een korte leesafstand van zo’n 40-60 centimeter scherp zicht biedt.

Hoyalux ID Workstyle brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor, computerwerk en bepaalde hobby’s, zoals kaarten, klussen en schilderen. Ze corrigeren uw ogen niet alleen op korte afstand, maar bieden een dieper en breder kijkbereik. U hoeft minder corrigerende hoofdbewegingen te maken, zodat u veel prettiger kijkt met deze glazen.

Voor informatie en het meten van uw ogen kunt u een afspraak maken bij de opticien/optometrist van Hemmer Optiek & Optometrie. Telefoonnumer: 0546-454749.

Met het oog
op uw ogen.

Het beste
voor uw ogen.