skip to Main Content

Hemmer Optiek

De missie en visie van Hemmer Optiek & Optometrie luiden als volgt:

Missie
“Een optimaal gezichtsvermogen wil iedereen. Wij helpen mensen dit te realiseren door middel van de best mogelijke analyse-, meet- en imagingtechnieken enerzijds; en door oplossingen aan te reiken die zowel functioneel als modieus zijn anderzijds.”

Visie
“We realiseren een gezonde en bestendige bedrijfsvoering door een hoog kwaliteitsniveau in dienstverlening te combineren met een attractief assortiment voor doelgroepen die uitsluitend het beste willen.”

Klanten kunnen er altijd op rekenen dat het vakmanschap op peil is. Elk jaar vinden bijscholingen plaats en worden cursussen gevolgd om u nog beter van dienst te zijn. Dit wordt gecontroleerd door de Optometristen Vereniging Nederland (OVN), Nederlandse Vereniging van Orthoptisten (NVvO) en de vereniging van contactlensspecialisten (ANVC). Alleen dan mag men ingeschreven staan in de registers KABIZ contactlensspecialisten en KP optometristen/orthoptisten.

Deze kennis wordt dagelijks in de praktijk gebracht op gebied van onderzoek naar maculadegeneratie, glaucoomscreening, het aanmeten van alle soorten contactlenzen en oogonderzoek voor lees- en studiebrillen.

Kortom: Kwaliteit is bij Hemmer Optiek & Optometrie het toverwoord!

Hemmer Optiek is opgericht in 1954 door de heer Frans Hemmer. Hij is begonnen met het aanmeten van glazen en monturen en startte in 1963 met de contactlenspraktijk, waar hij als een van de eersten contactlenzen aanpaste. In 1989 heeft Roland Hemmer de zaak overgenomen.

Roland Hemmer is opticien, contactlensspecialist en HBO optometrist. Tevens behaalde hij zijn Master in Science in Klinische Optometrie in Philadelphia.
Sinds 2012 is Esther Berning bij ons werkzaam. Zij is naast opticien, contactlensspecialist en HBO optometrist ook orthoptist.

De nieuwste apparatuur is aanwezig en wordt ook bij iedereen ingezet. Onze brillencollectie is het visitekaartje. Wij tonen u vele monturen in verschillende prijsklassen. Door regelmatig beursbezoek kunnen wij u altijd de nieuwste trends tonen en weten we precies wat er speelt in de optiekmode. Dus ook bij het kiezen van een montuur kunt u rekenen op ons deskundig en bevlogen advies. Een vertrouwd adres, dat al voor vele mensen voor een goede oplossing heeft gezorgd bij zichtproblemen.

Tenslotte wilt u een bril die comfortabel zit en waarmee u goed kunt zien.

Met het oog
op uw ogen.

Het beste
voor uw ogen.