skip to Main Content

Bij ons is de koffie lekkerder

Hemmer Optiek & Optometrie is al jaren het gezicht voor brillen en lenzen. Sinds kort is er een intensieve samenwerking met huisartsen op het gebied van optometrie. De klant, patiënt, hoeft daardoor niet meteen naar het ziekenhuis voor een oogonderzoek. Dit onderzoek wordt door optometristen Roland Hemmer en Esther Berning uitgevoerd. Zij zijn daarmee de enigen in Almelo en omgeving die een dergelijk oogonderzoek als erkend optometrist verrichten.

Roland Hemmer: “Sinds een aantal jaren werken wij nauw samen met de huisartsen in Almelo en omgeving en met ZGT. Klanten, patiënten, worden in veel gevallen eerst naar ons doorverwezen voor een optometrisch onderzoek. Dit bespaart de klant een gang naar het ziekenhuis. Na ons consult kan de huisarts beslissen of een bezoek aan het ziekenhuis noodzakelijk is. Wij merken dat klanten het fijn vinden bij ons te komen. De drempel is lager. En … onze koffie is lekkerder. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij onze klanten kunnen bieden waar behoefte aan is: deskundige oogmeting en persoonlijk advies op maat.”

Vakmanschap staat bij Hemmer hoog in het vaandel. Naast persoonlijke aandacht voor de klanten. Roland Hemmer: “Wij doen er alles aan onze klanten te helpen een bril of contactlenzen aan te meten die helemaal op de persoon is afgestemd. Met ons ruime assortiment aan monturen, van design tot ons eigen huismerk, zijn wij onze klanten van dienst, zodat zij met vertrouwen en een goed gevoel onze zaak uit gaan.”

Met het oog
op uw ogen.