skip to Main Content

De kracht van Hemmer Optiek & Optometrie

Voor de meeste klanten is het team van Hemmer geen verrassing meer. Vertrouwde gezichten die hen al jaren helpen. Bijvoorbeeld bij de keuze van een bril, het aanmeten van glas, een oogmeting of verder optometrisch onderzoek. In veel gevallen is het eerste contact via de telefoon om een afspraak te plannen. “Wat en hoe iedereen ook bij Hemmer binnenkomt, het klantcontact, de benadering is voor alle klanten hetzelfde. Wij willen voor hen klaar staan met het aanbieden van onze diensten, zodat de klant met een tevreden gevoel onze zaak verlaat”, vertelt Cathy Hemmer.

Dat daarbij bewust wordt ingezet op kwaliteit en betrokkenheid is een logische keuze. Al jaren kan Hemmer rekenen op een ervaren team. Cathy Hemmer: “Iedereen binnen ons team is belangrijk. Waar zouden wij zijn zonder deskundig advies over brillenglas en de bewerking daarvan door onze glasspecialist Shane van Ede van der Pals? Of de keuze voor een montuur, waarin Esther Kortman, Anne Jo Slomp en ikzelf adviseren? En natuurlijk de optometrische onderzoeken door optometristen Esther Berning, Roland Hemmer en Renate Nijhuis? Esther is daarnaast orthoptist, waar kinderen weer mee te maken krijgen. Wij zijn echt een hecht team, dat heel goed op elkaar is ingespeeld. Dat willen wij ook uitstralen: een fijne sfeer en onze vakkennis inzetten voor onze klanten. Bij Hemmer bent u in goede handen.”

Dit jaar bestaat Hemmer Optiek & Optometrie 67 jaar. Een echt familiebedrijf uit Almelo met uitstraling tot ver in de regio.

Met het oog
op uw ogen.