skip to Main Content

Een montuur als eyecatcher!

Wat past jou het beste

En dan komt uit de oogmeting dat je een bril of lenzen nodig hebt om beter te kunnen zien. Ga je voor een bril dan is er een enorme keuze in monturen. Hoe maak je de juiste beslissing? Best lastig. Vooral omdat een bril zo beeldbepalend is

Esther Kortman en Monique Roosendaal adviseren bij Hemmer Optiek & Optometrie de klanten welk montuur het beste bij hen past. Esther: “Belangrijk is eerst te weten wat voor een type je bent. Ben je sportief of heb je bijvoorbeeld een klassieke uitstraling? Een bril moet bij de persoon passen als onderdeel van de identiteit. We laten de klant dan ook eerst zelf kiezen uit het assortiment. Vaak pakt deze een ‘veilige’ bril om te passen. Als ik dan andere modellen toon, een beetje uit zijn/haar comfortzone, dan is de klant vaak verrast hoe een montuur staat. Het gaat er uiteindelijk om dat een montuur past bij de vorm van je gezicht en past bij je levensstijl.”

Er is een grote verscheidenheid aan brillen. Van lichtgewicht met titanium tot allergievrij. Esther: “Wij zijn erop getraind de klanten goed te adviseren. Juist omdat er zoveel keuze is, is het fijn dat wij precies weten wat wij in het assortiment hebben en om zo de klant een mooie bril te kunnen tonen. De komende weken is bij ons een extra uitgebreide collectie brillen te bewonderen met de laatste trends. Het is leuk om te zien dat ook deze branche steeds meer de modeontwikkelingen volgt.”

Elk oog is uniek