skip to Main Content

Een mooi montuur geeft zelfvertrouwen

Esther Kortman is al jaren het gezicht bij Hemmer Optiek & Optometrie. Zij adviseert de klanten welk montuur het beste staat. Maar ook achter de schermen is zij actief en verzorgt zij voor verschillende klanten de declaraties bij gecontracteerde zorgverzekeraars. Voor velen een vertrouwd gezicht en aanspreekpunt.

Monturen steeds modieuzer
Esther: “Vroeger was de keuze voor een montuur erg beperkt. Tegenwoordig zijn er prachtige modellen. Wij hebben een breed assortiment. Uiteraard ons eigen huismerk, maar ook exclusievere merken zoals Lindberg, Silhouette, Blackfin, Jaquar, Andy Wolf en sinds kort het populaire Franse merk Naoned. De zonnebrillencollectie is naast Ray-Ban ook uitgebreid met Serengeti. Wij proberen iedereen te helpen. Het allerbelangrijkste is dat de klant een bril uitzoekt waar hij of zij zich prettig bij voelt.”

Trendgevoelig
“Dat de keuze zo breed is, komt ook omdat brillen steeds trendgevoeliger zijn”, vervolgt Esther. “Tegenwoordig kiezen vooral jongeren bijvoorbeeld voor rond, metaal, goudkleurig, rosé en dubbele neusbrug. Ook transparante monturen zijn erg in. Het is ontzettend leuk werk mensen te helpen. Een mooi montuur geeft zelfvertrouwen. Als een klant dan blij onze winkel uitloopt, voel ik mij best trots dat ik heb kunnen adviseren.”

Met het oog
op uw ogen.