skip to Main Content

Het andere gezicht van Hemmer

“Aandacht voor elkaar, voor een ander, vinden wij heel belangrijk”
Naast deskundige oogmeting en oogonderzoek door vakbekwame en kwaliteitsgeregistreerde optometristen en een orthoptist en het aanmeten van brillen en lenzen heeft Hemmer Optiek & Optometrie een ander gezicht. Een sociaal gezicht. Want zorgen voor een ander is een belangrijke drijfveer binnen deze organisatie.

Enthousiaste inspirator is Cathy Hemmer. Zij heeft als bestuurslid van de Voedselbank Almelo al meerdere acties via Hemmer georganiseerd om geld te genereren voor dit doel. Kort geleden werden ook brillen gedoneerd aan stichting Matamba, die actief is in Tanzania. Verder kreeg de actie van stichting Kinderhulp Tsjernobylramp onlangs een vervolg. Cathy Hemmer: “Al meer dan tien jaar zijn wij bij deze actie betrokken. Kinderen uit Wit-Rusland, die op gezondheidsvakantie in Vriezenveen komen, krijgen bij ons een uitgebreide oogmeting en indien nodig een mooie bril. Aandacht voor elkaar, voor een ander, vinden wij heel belangrijk.”

Hardlopen voor het goede doel
Binnenkort staat een nieuwe activiteit op stapel: de Dam tot Damloop. “Deze hardloopwedstrijd is 22 september”, vervolgt Cathy. “Roland Hemmer loopt dan samen met twee slechtziende mensen de wedstrijd. Een daarvan is zelfs zeer slechtziend. Roland is voor hem de buddy. De opbrengst is voor het Oogfonds. Het is heel belangrijk hiervoor geld in te zamelen. Wij zoeken dan ook donateurs om ons team te sponsoren. Via deze pagina is dit mogelijk. Elke bijdrage is welkom!”

Met het oog
op uw ogen.