skip to Main Content

Het oog wil ook wat

Een mooi montuur is een ware blikvanger
De een wil met een bril een statement maken, aansprekend in vorm en kleur. De ander wil juist zo min mogelijk opvallen met een ‘randloze’ bril. Tegenwoordig is er voor elk wat wils. De keuze in brilmonturen is enorm.

“Gelukkig”, vertelt Esther Kortman. Zij adviseert de klanten bij Hemmer Optiek & Optometrie bij de keuze voor een nieuwe bril. “Het is fijn dat er tegenwoordig zo’n uitgebreid assortiment is. Uiteindelijk is een brilmontuur heel persoonlijk. Het montuur moet je passen. Dit betekent dat niet elke bril geschikt is voor een persoon. De stand van de ogen, de neus, de oren, de haargrens. Allemaal factoren die ook meespelen als je een bril op zet. Daarnaast moet een bepaald montuur je ook aanstaan. Het moet je niet alleen passen, maar ook bij je passen. Voel je je prettig bij de brilkeuze? Staat de bril bij mijn persoonlijkheid? Dit zijn ook aandachtsgebieden waar ik naar kijk als ik de klanten adviseer bij hun brilkeuze.”

Uitgebreide collectie
In de winkel is een uitgebreid assortiment beschikbaar. Variërend van onder andere de merken Blackfin, Jaguar, Lindberg, Mexx, Serengetti en Andy Wolf. In uiteenlopende stijlen van iconisch tot de meer klassieke modellen. Er is voor elk type mens en in elke prijsklasse wel een mooi montuur in de collectie.

Met het oog
op uw ogen.