skip to Main Content

Je ogen meten is weten

De oogmeetweken bij Hemmer Optiek & Optometrie zijn begonnen. Een jaarlijks terugkerende actie om mensen aan te sporen hun ogen te laten meten. Belangrijk, want door je ogen jaarlijks te controleren, kun je bepaalde oogproblemen sneller opmerken. Bovendien is het van belang dat de brillenglazen de juiste sterkte hebben. Daarmee voorkom je veel ongemak.

Optometrist Roland Hemmer is er duidelijk over. “Bij de oogmeting kijken wij heel secuur of je alles nog goed en scherp kunt zien. Heb je een bril nodig of is de glassterkte nog wel voldoende? Een klant kan de indruk hebben alles nog goed te zien, maar bij de meting blijkt dat dan toch niet het geval te zijn. Een bril of nieuwe glazen is dan echt aan te raden. Bovendien: Waarom zou je jezelf te kort doen als je niet optimaal kunt zien?”

De optometrist kijkt verder
Als kwaliteitsgeregistreerd optometrist kijkt Hemmer wel iets verder dan alleen bij een oogmeting gebeurt. Hemmer: “Wij werken met zeer geavanceerde apparatuur. Als wij vermoeden dat er meer aan de hand is en wij dit ook bevestigd krijgen uit de verhalen van de klant, kunnen wij verder onderzoek doen. Uiteraard overleggen wij dat eerst met de klant of hij/zij dat ook wil. Een aanvullend onderzoek valt namelijk buiten deze gratis oogmeting.”

Wie jarig is trakteert
In oktober bestaat Hemmer Optiek & Optometrie 65 jaar! Een jubileum dat graag met de klant wordt gevierd. In dit jubileumjaar staan dan ook verschillende aantrekkelijke acties op stapel. Houd daarvoor de krant en advertenties in de gaten.

Met het oog
op uw ogen.