skip to Main Content

Welk montuur past mij het beste?

De Opti2020 in München showt de nieuwste modellen en trends
Deze maand was het team van Hemmer in München om de nieuwste modellen van toonaangevende brillenmerken te bewonderen. “En”, vertelt Esther Kortman, “ook natuurlijk om in te kopen. Er zijn zulke prachtige monturen. Het is ontzettend leuk modellen uit te kiezen die geschikt zijn voor onze klanten.”

Elk jaar wordt deze beurs bezocht. Na Parijs en Milaan een van de grootste beurzen in Europa voor alles wat met ogen te maken heeft. Apparatuur, glazen, lenzen, monturen. Alles is tijdens deze beursdagen te bewonderen, te bekijken en in te kopen. De beurs leent zich er ook voor om informatie op te doen over nieuwe oogmeetapparatuur en alles wat daarbij komt kijken.

Esther Kortman: “Wij willen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom gaan wij daar ook als team naar toe. Ieder van ons heeft immers zijn eigen specialiteit. Voor mij is dat onder andere de inkoop van monturen. Merken die wij in onze zaak verkopen, zoals Lindberg, Etnia Barcelona, Blackfin en Andy Wolff. De nieuwste trend voor monturen is goudkleurig, rosé en metaal. Ronde vormen van monturen blijven nog steeds in de mode. Een nieuw merk dat wij aan onze collectie hebben toegevoegd is Markus T. De monturen van dit Duitse merk worden volledig met de hand gemaakt, zijn van titanium, buigzaam en heel minimalistisch. We hebben weer een mooie moderne collectie in huis. Van verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils.”

Met het oog
op uw ogen.